Summary

Attribs tabs are opened inside foreach, but closed after endforeach.
Besides tabs are opened for all fieldsets except 'editorConfig' && 'basic-limited', but closed for all fieldsets.

Page is completely broken if using custom attribs fieldsets.
Opened On:
25 Apr 2013, 4:55 by Dennis Hermatski
Closed On:
26 Apr 2013, 16:47
Status:
Fixed in SVN/GitHub

Filed Under

  • Components
  • No Platform Implications

Responses

Posted on 25 Apr 2013, 4:56 by Dennis Hermatski
Patch added.
Posted on 25 Apr 2013, 10:38 by Elin Waring
As far as I can tell content editing is not broken, just not ideal, so this is not a priority 2 issue. If you really can't edit and save please feel free to up it again but provide more details about your environment also.
Posted on 26 Apr 2013, 1:18 by Dennis Hermatski
OK, I agree that this is not a high priority, but we should add a patch in next release.

Layout is broken if content plugin adds own fieldsets into 'attribs' fields via onContentPrepareForm trigger, so article edit page adds more tabs and they are broken.
Posted on 26 Apr 2013, 3:45 by Jean-Marie Simonet
If I do not mistake this forum post is related
http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=710&t=799086
Posted on 26 Apr 2013, 4:11 by Dennis Hermatski
Seems this forum post is not related.
Posted on 26 Apr 2013, 4:22 by Jean-Marie Simonet
Indeed.

@test
Applied the temporary patch 30697_test_xml.patch and 30697.patch
It corrects the issue.

Anything to do for frontend?
Posted on 26 Apr 2013, 4:47 by Jean-Marie Simonet
I am changing back status to medium-high as
http://joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker/?action=TrackerItemEdit&tracker_item_id=30681
is also set this way, although not breaking anything.

This to get attention to this tracker.

This is a serious bug as it breaks all custom plugins.
Posted on 26 Apr 2013, 4:58 by Roland Dalmulder
@Test: The patch fixes the tab issue.
Posted on 26 Apr 2013, 5:12 by Akarawuth Tamrareang (JoomlaCorner)
@Test: patch is fixed the issue.
Posted on 26 Apr 2013, 5:50 by Elin Waring
Are yo postive that the same issue does not exist in all other edit screens?
Posted on 26 Apr 2013, 6:09 by Jean-Marie Simonet
It may be... That one is important enough to take care of it now.
Posted on 26 Apr 2013, 6:20 by Dennis Hermatski
I checked other components and they are fine.
Posted on 26 Apr 2013, 16:47 by Mark Dexter
Fixed in master. Thanks!